top of page

Natuurwinkel!

Kruiden

BNew Me

Bij BNew-Me in Meulebeke vindt u een ruim assortiment aan kruiden, zoals brandnetel, kamille, kalmoes en groene thee. De kruiden worden geleverd door het West-Vlaamse Herbovan, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. U kunt de kruiden gebruiken voor allerhande doeleinden, zoals het behandelen van een groot aantal kwalen.

Supplementen

BNew Me

Hebt u nood aan meer energie? Wilt u uw sportprestaties verbeteren? Voedingssupplementen zijn de perfecte aanvulling op uw dagelijks eetpatroon en helpen u om in topvorm te komen. Ook als u een tekort hebt aan vitaminen (bv: ijzer) en enzymen kunnen supplementen u helpen om uw klachten op natuurlijke wijze aan te pakken. Voor de supplementen werk ik samen met ALTISA: natuurlijke en betaalbare zelfzorg voedingssupplementen en vegan capsules van de hoogste kwaliteit. Een allround firma!

Aromatherapie

BNew Me

Ook met behulp van aromatherapie help ik u graag bij het verminderen van uw fysieke kwalen. In de aromatherapie maken we gebruik van etherische olie van bloemen, kruiden en andere plantendelen. Hiervoor werk ik samen met een gemeentegenoot uit Meulebeke, AROMEN. Aan hen koop ik mijn etherische oliën aan. Voor elke etherische olie die bij hen wordt aangekocht, wordt er een boom geplant. De verpakking van de etherische olieën is uit gerecycleerd papier vervaardigd en de inkt die gebruikt wordt is gemakkelijk afbreekbaar. Etherische oliën met een hart voor de natuur dus.

herbs

Natuurvoeding

BNew Me

Voeding is een belangrijk onderdeel om lichaam en geest in balans te krijgen. In mijn winkel verdeel ik de producten van LIMA, een Belgisch bedrijf dat al meer dan 60 jaar macrobiotische voeding produceert. Ook voor glutenvrije broodbakmixen van o.a. BAUCKHOF of heerlijke haverkoekjes zonder toegevoegde suikers kan u bij ons terecht. Voor eerlijke, suikervrije en gezonde voeding moet u bij BNew-Me in Meulebeke zijn.

Ketoproducten

BNew Me

KETO of het ketogeen dieet gaat uit van een koolhydraat-arme voeding en een hoge inname van vetten. In de winkel bieden bij hiervoor de producten van OKONA aan, zoals o.a. keto granola en KPNI bakmixen.

Bezoek onze natuurwinkel in Meulebeke of contacteer BNew-Me.

bottom of page