top of page

All-round herboriste

Als vroegere uitbater van een natuurwinkel beantwoordt u dagelijks vele vragen rond voeding, gezondheid en supplementen. En hoewel u uw uitgebreide kennis graag deelt, is het soms makkelijker om even iemand anders aan het woord te laten. Om een nieuwe, frisse wind in uw zaak te laten waaien en om andere kennis te laten delen, kennis die misschien wel buiten uw vakgebied ligt. In dat geval kom ik graag bij u langs.

herbs

Ruime kennis

BNew Me

Dankzij mijn jarenlange ervaring als eigenares van een natuurwinkel en mijn vele opleidingen, onder andere die tot herboriste, beschik ik over een ruime kennis over gezondheid, voedingssupplementen en voeding. Deze kennis deel ik graag met u en uw klanten, door middel van onder andere demo's en productpresentaties. Op een ongedwongen, informerende manier maken uw klanten kennis met de nieuwe producten op het vlak van natuur- en macrobiotische voeding. Ook neem ik de tijd om alle vragen van uw klanten uitgebreid te beantwoorden. Mijn kennis over de heilzame werking van planten en kruiden komt hierbij goed van pas.

Evenementen

BNew Me

Daarnaast ben ik in samenwerking met natuurvoedingsproducenten en allerhande bedrijven uit de biowereld en de natuurvoedingssector graag uw gastvrouw tijdens een kookdemonstratie of een proeverij op uw evenement. Op die manier ontdekken uw klanten of gasten snel en eenvoudig de nieuwste producten en leren ze nieuwe manieren om de producten in het dagelijks leven te verwerken en te bereiden.

Aarzel niet om me te contacteren met uw voorstel. 

bottom of page