top of page

Afslankcoach!

Natuurlijk gewicht verliezen

Bent u de overtollige kilo's beu en wilt u op een natuurlijke wijze gewicht verliezen? Voelt u zich constant moe of down en wilt u zich graag weer energieker, vitaler en gezonder voelen, met afslanken als gevolg? Begrijpt u dat afslanken een proces is dat enkele weken of zelfs maanden in beslag kan nemen? BNew-Me in Meulebeke helpt u met afslanken op een realistische manier en met behulp van plantaardige voeding, kruiden en de kracht van de natuur!

Holistisch

BNew Me

Afslanken benader ik holistisch. Om te kunnen afslanken moet het lichaam in harmonie zijn met de geest en de natuur. Planten en kruiden leveren een belangrijke bijdrage om de mentale en fysieke gezondheid op punt te stellen. Ik maak gebruik van een persoonlijke voedingsschema op maat al dan niet met vervangvoeding of met verse voeding.

Realistisch programma

BNew Me

In samenspraak met u en op basis van uw wensen en doelen stel ik een realistisch programma op, waarbij u op een trage, gezonde manier zult afslanken. Op een verantwoorde manier werken we samen aan uw vitaliteit, uw energie, uw fysiek en mentaal welzijn en uw gewicht.

Klachten en kwalen

BNew Me

Wenst u niet af te vallen, maar hebt u last van allergie, reuma, slapeloosheid of stress? Hebt u vragen over vegetarisme of veganisme? Ook dan kunt u gebruikmaken van mijn diensten. Met behulp van gezonde voeding, kruiden en planten slagen we er samen in uw klachten en kwalen te verminderen en zelfs te laten verdwijnen.

Contacteer me voor meer informatie
en dan gaan we samen aan de slag!

bottom of page